Ann-KatrinJag heter Ann-Katrin Åslund och jobbar med politik i Stockholm stad. Folkpartiet har alltid varit det självklara socialliberala partiet för mig där jag har varit aktiv under lång tid. Jag har fått förtroendet att vara ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd, ett viktigt och intressant uppdrag som jag tar mig an med stort engagemang. Jag är född och uppvuxen i Spånga och bor i Solhem med min man Tord, tillsammans har vi två döttrar som dock är utflugna sedan några år. Jag är bl.a. ledamot i kommunfullmäktige och vice gruppledare för folkpartiet i kommunfullmäktige  Jag är också  1:e vice ordförande i kommunstyrelsen,  ledamot och gruppledare för FP i socialnämnden i Stockholm och ledamot i polisstyrelsen.

Jag  jobbar med politik på heltid. Min arbetsplats finns på Folkpartiet  i Stockholms stadshus där jag särskilt jobbar med ”mjuka frågor”, men jag är nästan lika ofta i Spånga och Tensta, där jag har mycket av mitt politiska engagemang och möter medborgare , är ute i stadsdelens olika verksamheter och har olika slags möten.

Välkommen till min blogg!

Annonser

1 Response to “Om mig”


 1. 1 Åke Tegin 09 november 2009 kl. 21:01

  Hej,
  Tjusig blogg. Funderar starkt på att rösta på dig i provvalet.
  Ha det.

  Vi ses.

  Åke


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Välkommen till bloggen!

Varmt välkommen till min blogg. Har kommer jag att skriva om aktuella frågor som jag ställs inför i mitt politiska arbete. Jag kommer bland annat att berätta om mitt arbete i Spånga-Tensta Stadsdelsnämnd. Jag vill gärna läsa dina synpunkter och föra ett samtal. Välkommen! Ann-Katrin Åslund
Annonser

%d bloggare gillar detta: