Slutsession i Stockholms ungdomsparlament

Slutsession i Stockholms ungdomsparlament

Idag avslutades ungdomsparlamentet med en heldagssession i Stockholms stadshus. Under hösten är det många gymnasieskolor i staden, både kommunala och fristående som varit med i arbetet. Det har varit ett stort engagemang och arbete som lagts ner av engagerade lärare och elever. Jag var och lyssnade vid två tillfällen idag. Det var verkligen intressant och roligt att höra i vilket bra tempo och med vilken rapp och bra argumentation som debatten fördes.

I debatttempo och tidsåtgång till olika frågeställningar tycker jag att kommunfullmäktige i Stockholm har en del att lära av ungdomsparlamentet. Det var ett stort nöje att få hålla avslutningstalet och jag hoppas och tror att flera av ungdomarna som var med idag kommer att vilja ta plats i rådssalen om några år. Här kan du läsa mer om Stockholms Ungdomsparlament.

Ungdomsparlementet

Ungdomsparlementet

 

Annonser

0 Responses to “Slutsession i Stockholms ungdomsparlament”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Välkommen till bloggen!

Varmt välkommen till min blogg. Har kommer jag att skriva om aktuella frågor som jag ställs inför i mitt politiska arbete. Jag kommer bland annat att berätta om mitt arbete i Spånga-Tensta Stadsdelsnämnd. Jag vill gärna läsa dina synpunkter och föra ett samtal. Välkommen! Ann-Katrin Åslund
Annonser

%d bloggare gillar detta: